Gratis verzending vanaf €50,- binnen NL
Binnen twee dagen geleverd
De beste service

Spring 's in de lucht! Lente Inspiratie.

  • Geplaatst op
  • 0
Spring 's in de lucht! Lente Inspiratie.

Hey lieve lezer,
 
Afgelopen dagen zou je het niet zeggen, maar de lente is toch echt gearriveerd! Was jij ook zo verrast door de sneeuw van afgelopen dagen? Ze zeggen niet voor niks, ‘april doet wat ie wil’. Nou dat blijkt!
 
Maar ondanks dit miezerweer, kiezen wij ervoor lekker door te pakken met de nieuwe collectie. En die is me daar een partij’tje kleurrijk! Zoals al eerder voorspeld, gaan we dit voorjaar en deze zomer van alles zien, maar vooral veel kleur! Van pastel tot fel, alles mag, in 2021.
 

 

 

Nieuw in de boetiek zijn de fijne veterschoentjes van Rollie. In diverse kleuren en uitvoeringen verkrijgbaar. Klik op de foto's om direct te shoppen. 

 

Afgelopen winter kregen we al onwijs veel leuke reacties op onze heerlijk excentrieke collectie van Laura Vita. Die lijn hebben we dus mooi doorgetrokken naar het voorjaar! Pasteltinten, metallic en felle kleurtjes, Laura Vita heeft het allemaal :) 

Klik op de foto's om direct te shoppen via onze webshop. Gebruik code LENTE10 voor een voorjaarskorting van 10%. Gewoon, omdat we iedereen het plezier van de lente en een nieuw paar schoenen gunnen. En omdat we je waarderen als klant. 

Via de site of last minute via 06 46 18 41 08, plan je gemakkelijk een private shopping afspraak in.

Uiteraard inclusief een kop thee en persoonlijk shop advies. Ik kan niet wachten je weer te zien!  

Alle liefs,

Marie-José

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Gratis verzending vanaf €50,- binnen NL
Binnen twee dagen geleverd
De beste service