Gratis verzending vanaf €50,- binnen NL
Binnen twee dagen geleverd
De beste service
Klarna achteraf betalen

Over ons

Over ons

Square Feet is gelegen op een wel heel unieke locatie. Omgeven door het Anne Frank Huis, de 9 Straatjes, de populaire Noordermarkt en de Westertoren, is onze schoenenwinkel gelegen in het authentieke hart van Amsterdam.

Square Feet verkoopt elegante, originele en bovenal draagbare schoenen. Het Amsterdamse leven is immers niet altijd op een naaldhak te trotseren. Square Feet verkoopt pumps, ballerina’s, veterschoenen, laarzen en sneakers van bekende merken als Blackstone, Ca ’Shott, Flower Mountain, Julie Dee, Laura Vita, Lazamani, Lomer, Pedro Miralles, Sendra en Woden.

Ook worden eigen ontwerpen onder het private label Square Feet verkocht.

Square Feet staat voor damesschoenen voor iedere gelegenheid, van hoge kwaliteit, met een goede prijs en uitstekende persoonlijke service.

Marie-José van den Boom

Marie-José is afgestudeerd aan de Hogeschool voor Modemanagement in Doorn.

Na een indrukwekkende carrière als inkoper en inkoopdirecteur bij diverse grote landelijke schoenenketens, is zij als freelancer haar hart gaan volgen. De vrijheid en passie voor het vak gingen hand in hand.

Marie-José werd bij Botticelli verantwoordelijk voor het ontwerpen, stileren en uitbouwen van de schoenenlijn ‘Hornet by Botticelli’. Bij een groot modehuis was zij verantwoordelijk voor het opzetten van het private label. Daarnaast deed ze de inkoop voor een van Nederlands grootste schoenenketen.

In 2005 opende ze de deuren van Square Feet aan de Prinsenstraat 21 te Amsterdam.

 

“Je klanten kennen, hun leefomgeving snappen, esthetiek gecombineerd met comfort en toch trouw blijven aan je eigen overtuiging zorgen ervoor dat klanten komen en terugkomen naar Square Feet.”

 

Square Feet: Prinsenstraat 21, 1015DB Amsterdam, telefoon: 020-4218405

plattegrond Prinsenstraat

 

 

 

 

Gratis verzending vanaf €50,- binnen NL
Binnen twee dagen geleverd
De beste service
Klarna achteraf betalen