Gratis verzending vanaf €50,- binnen NL
Binnen twee dagen geleverd
De beste service

Herfstinspiratie: Beige, Beige & More Nude. We love It!

  • Geplaatst op
  • 0
Herfstinspiratie: Beige, Beige & More Nude. We love It!

Ben jij ook nog zó niet klaar voor de donkere wintermaanden? En trek je de lichtheid van de zomer ook liever nog even door in je garderobe? Met nog een paar maanden te gaan voordat het échte winterweer begint, mogen we gelukkig nog even genieten van al het moois de herfst ons te bieden heeft! Ons lievelingsseizoen? Je raadt het al: 

 
H E R F S T 
 
A L L - N U D E 

Afgelopen jaar was de all beige trend al een grote hit. Een lange nude trenchcoat, witleren broekje of een mooie jeans, een zachte sweater erop en een paar goede leren chunky boots eronder, in beige of aardetint natuurlijk. En jawel, de nude lookjes zien we ook dit jaar weer volop op de catwalk!
 

Still C H U N K Y 

Naast all nude is er nóg een megatrend die dit jaar doorzet. Vorig jaar schreven we er al van alles over maar toen zagen we dat de trend nog wat 'wen' tijd nodig had. Maar zoals we al voorspelden is de trend van CHUNKY BOOTS inmiddels helemaal geadopteerd en kun je er echt niet meer omheen: een paartje chelsea met grove zool mag dit jaar niet in je kast ontbreken. 
 
 
Split & zipper

Een nieuwe uitvoering van de chunky boot is die met rits over de schacht. Deze trend komt voort uit de jeanstrend van afgelopen zomer (die we dit najaar overigens nog steeds zien) met split of rits in de pijp op de voor- of zijkant. Geweldig style element! 
 
A Chunky Boot for Everyone 

Maar ook zonder het bekende chelsea elastiek zien we de chunky boot in allerlei variaties. Halfhoog in suède leer of hoogglans lak. Ook qua zool is variëren mogelijk, alhoewel chunky staat voor het extra grove, mag de chelsea tegenwoordig ook gewoon wat chiquer.
 
Instagram
Facebook
Zo zit er altijd wel een chunky boot voor je bij :) Benieuwd naar onze gehele collectie? Je bekijkt ‘m hier. 

Wil je komen passen? Gezellig! Houd dan rekening met onze openingstijden. Dagelijks behalve op zondag van 11:00 tot 17:00 uur. 
Tot snel! 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Gratis verzending vanaf €50,- binnen NL
Binnen twee dagen geleverd
De beste service