Gratis verzending vanaf €50,- binnen NL
Binnen twee dagen geleverd
De beste service
Klarna achteraf betalen

Onderhoud

Filters

Care4shoes Rainstop Kleurloos

Impregneerspray voor alle gladleer, nubuck, suède en textie..
€9,50

Collonil Colorit Goud

Kleur verzorgende crème voor goud leer van het Duitse merk ..
€5,00

Collonil Colorit Zilver

Kleur verzorgende crème voor Zilver leer van het Duitse mer..
€5,00

Collonil Waterstop Colours Kleurloos

Verzorgende crème van het Duitse merk Collonil.
€9,00

Collonil Waterstop Colours Zwart

Verzorgende crème voor zwart leer van het Duitse merk Collo..
€9,00

Pedag Deo Fresh Black 2806 Zwart

Zwarte inlegzool van het Duitse merk Pedag.
€8,00

Pedag High Life Half-Sole Kleurloos

Halve inlegzool van het Duitse merk Pedag met artikelnaam Pe..
€8,00

Rapide leder creme

Leder vet voor onderhoud van het leer.
€7,50

Schoenenonderhoud

Heb je nieuwe schoenen gekocht? Dan wil je natuurlijk dat deze zo lang mogelijk mooi blijven en meegaan. Daarom adviseren wij om bij elk paar schoenen te zorgen dat je er ook de goede spullen voor hebt om deze te onderhouden. Het onderhouden van een schoen kost daarnaast helemaal niet zoveel tijd als je misschien denkt! Wij hebben meerdere spray’s in ons assortiment waarmee je jouw nieuwe schoenen in slechts enkele seconden al een beschermende laag geeft. Een ander probleem met schoenonderhoud is dat er erg veel merken en soorten zijn die lang niet allemaal even goed zijn. Daarom hebben wij een selectie voor jou gemaakt van de beste merken om jouw schoenen te onderhouden. 

Schoenonderhoud suède

Schoenen van suède zijn erg mooi alleen het onderhoud kan wat moeilijker zijn in verhouding tot gladleer.  Dit komt doordat het wat ruwer is waardoor vuil zich beter kan hechten. Daarom is het bij suède extra belangrijk om je schoenen regelmatig te onderhouden. Dit kan je het beste doen door met een suèdeborstel eerst het oppervlakkige vuil van je schoen te borstelen om het daarna weer te impregneren met spray. 

Schoenonderhoud leer

Schoenen van leer zijn makkelijker in onderhoud ten opzichte van suède, daarentegen moet leer natuurlijk ook worden onderhouden. In de eerste instantie is het belangrijk om je leren schoenen te impregneren met spray, hierdoor kan vuil minder goed hechten en wordt deze ook waterafstotend. Ondanks dat het impregneren van je schoenen al een stuk scheelt moet er af en toe ook worden gepoetst. Dit zorgt ervoor dat het leer niet uitdroogt en soepel en glanzend blijft. Het invetten van de leren schoen is makkelijk te doen door deze met een doekje of sponsje goed in te wrijven.  Vervolgens laat je het vet enige tijd lekker intwerken. Zie je na verloop van tijd nog resten van het schoenvet? Dan kan je deze met een schone doek uitwrijven.  Zo onderhoud je jouw leren schoenen. 

Lees meer
Lees minder
Gratis verzending vanaf €50,- binnen NL
Binnen twee dagen geleverd
De beste service
Klarna achteraf betalen