Gratis verzending vanaf €50,- binnen NL
Binnen twee dagen geleverd
De beste service
Klarna achteraf betalen

Bericht van Square Feet Piet

  • Geplaatst op
  • 0
Bericht van Square Feet Piet

Goedenavond lieve Square Feet'er,

 
In deze blogpost eens iemand anders aan het woord dan Marie-José. Want niemand minder dan Sinterklaas heeft ons benaderd... En wel met een belangrijke boodschap. Ook De Sint ziet de stijgende lijn in online bestellingen tijdens de cadeau maanden en daarom drukt hij ons op het hart: “Laat uw klanten dit jaar op tijd bestellen lieve Marie-José. Dan zorg ik er met mijn Square Feet Piet voor dat alles op tijd in huis is”.

Die boodschap nemen wij natuurlijk zeer serieus. Daarom in deze nieuwsbrief alvast de allerleukste cadeau inspiratie! Laat je inspireren en vertel het door aan jouw geliefde. Zodat zij weten waar ze jou ontzettend blij mee maken.
 
WOLGEVOERDE KLOMPJES - BIRKENSTOCK

Birkenstock komt ook dit najaar weer met een geweldig klompje. Helemaal winter ready: gevoerd met lamswol. Draag ze met blote voet of met een paar fleurige sokken. Voor binnen én voor buiten.  
 
Verkrijgbaar in donkerbruin, zwart en cognac in maat 37 t/m 43.
 
ZEEN - Leather Bags

Nieuw dit jaar zijn de leren tassen van ZEEN. We hebben ze in een aantal uitvoeringen en een heleboel fijne kleurtjes. Mooi beige, zacht lila, mintgroen en uitgesproken jeansblauw of puur rood. Met stoffen voering in een vaak contrasterende kleur. Het croco print leer geeft de tas een urban chique uitstraling.
 
Allemaal voor een mooi prijsje à 69,00.
Instagram
Facebook

Jewels: always a good idea

Nog steeds zijn we ontzettend blij met dit mooie merkje in onze boetiek. De sierraden van Pernille Corydon worden steeds vernieuwd en van ieder item hebben we maar een paar stuks in de verkoop.

Ideaal als cadeau zijn de verstelbare ringen in verguld goud. En less is more? Dat gaat niet op voor deze verfijnde sieraden. Je kunt eindeloos mixen and matchen. Meerdere verschillende oorbellen in één oor (ook verkrijgbaar in een setje van 3) of meerdere kettinkjes in verschillende lengtes. Ook goud en zilver mag gewoon met elkaar :) 
Under 50,-

Nee, dit gaat niet over jouw leeftijd want voor een mooi cadeau ben je toch nooit te oud ;) Wél hebben we op de website een categorie aangemaakt met een verzameling producten, allemaal onder de 50 euro. Ideaal als je rekening hebt te houden met een cadeaubudget. Bij het samenstellen van onze collectie vinden wij kwaliteit en duurzame productie belangrijker dan prijs, dus ontzettend groot is de under 50,- collectie niet. Wel vind je hier de pareltjes; én een mooi prijsje én hoog in kwaliteit en duurzaamheid.

Nieuwe collectie 

Nog niet genoeg geïnspireerd? Onze webshop wordt bijna dagelijks geüpdatet met nieuwe collectie. Al het nieuws clusteren we op deze pagina, zodat je altijd even een kijkje kunt nemen.
 
Geef bij het bestellen in het opmerkingen vakje aan dat het om een cadeautje gaat, dan pakken wij het feestelijk voor je in. Gratis verzonden vanaf 50 euro en in de winkel zonder verzendkosten ruilen of retourneren.
 
Wil je komen passen? Gezellig! Houd dan rekening met onze openingstijden. Dagelijks behalve op zondag van 11:00 tot 17:00 uur. 
Tot snel! 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Gratis verzending vanaf €50,- binnen NL
Binnen twee dagen geleverd
De beste service
Klarna achteraf betalen