Gratis verzending vanaf €50,- binnen NL
Binnen twee dagen geleverd
De beste service

Portemonnees

Filters

Uitverkoop-55%

Valentino Bicorno oranje portemonnee

Portemonnee van imitatie leer met krokodil print.
€55,00 €25,00
Uitverkoop-58%

Valentino Drum portemonnee multicolor slang

Dames portemonnee van imitatie leer.
€59,00 €25,00
Uitverkoop-25%

Sticks and Stones Bruges Wallet taupe

Taupe leren dames portemonnee van het Nederlandse merk Stick..
€79,00 €59,00
Uitverkoop-25%

Sticks and Stones Bruges Wallet zwart

Zwart leren dames portemonnee van het Nederlandse merk Stick..
€79,00 €59,00
Uitverkoop-25%

Sticks and Stones Montana Wallet geel

Geel leren dames portemonnee van het merk Sticks and Stones.
€65,00 €49,00

Dames Portemonnee 

Een accessoire die vrijwel iedereen heeft, een portemonnee. Het is iets dat je altijd bij je hebt en vrijwel dagelijks gebruikt.  Het helpt om je passen en geld veilig bij elkaar op een plek op te bergen. Tegenwoordig is een portemonnee veel meer dan alleen functioneel, deze mag ook best mooi zijn! Net als met alles heeft iedereen een eigen voorkeur in kleur, stijl en opties. Daarom hebben wij voor ieder wat wils in ons assortiment van diverse topmerken zoals Valentino en Sticks and Stones

Leren dames portemonnee

Een leren portemonnee kies je als je gaat voor een mooi design en hoogwaardige kwaliteit. Leer wordt al sinds mensenheugenis gebruikt en is sterk en duurzaam. Hierdoor is het perfect te gebruiken als dames portemonnee. Wil je wel de uitstraling van echt leer alleen ben je geen fan van leer? Dan hebben wij zeer mooie vegan leren dames portemonnees in ons assortiment. Hiermee krijg je de mooie karakteristieke leren uitstraling. 

Kleine dames portemonnee

Een portemonnee is altijd fijn om bij je te hebben alleen vaak is het niet handig als deze onhandig groot zijn. De broekzakken van een vrouwen broek zijn vaak niet al te groot, als ze er al inzitten, en een grote portemonnee komt dan niet van pas. Daarom hebben wij meerdere kleine portemonnees in ons assortiment. Hier kan jij makkelijk en veilig je geld en pasjes in bewaren zonder dat het erg veel ruimte in beslag neemt. Ideaal dus voor alledaags gebruik!

Lees meer
Lees minder
Gratis verzending vanaf €50,- binnen NL
Binnen twee dagen geleverd
De beste service