Gratis verzending vanaf €50,- binnen NL
Binnen twee dagen geleverd
De beste service
Klarna achteraf betalen

Valentino

Valentino tassen

Valentino is rond het einde van de jaren 60 opgericht en al snel werden de tassen gedragen door beroemdheden als Ava Gardner en Jackie Kennedy. Dit enorme succes is te verklaren omdat er wordt gewerkt met leer van hoge kwaliteit, de stijlvolle ontwerpen die passen bij het vrouwelijke silhouet en doordat de tassen vrijwel volledig met de hand worden gemaakt. Ondanks dat de tassen van Valentino een gevestigd begrip is binnen de mode blijven ze zichzelf ontwikkelen. Jaarlijks wordt de nieuwste collectie gepromoot op de grootste modebeurzen waar ze altijd goed worden ontvangen. 

Valentino handtas

Valentino verkoop diverse soorten tassen waaronder natuurlijk ook handtassen. De handtassen die wij in de collectie hebben zijn altijd gemaakt van vegan leather, perfect voor iedereen die alleen genoegen neemt met de hoogste kwaliteit maar geen fan is van leer. Net zoals alle andere tassen zijn de valentino handtassen gemaakt naar het vrouwelijk silhouet. Daardoor weet jij zeker dat je er stijlvol bijloopt! 

Valentino schoudertas

Schoudertassen zien er niet alleen ontzettend leuk uit, ze zijn ook ontzettend praktisch. De meeste jurken komen immers niet met zakken. De schoudertassen van Valentino zijn niet alleen heel praktisch maar ook nog eens ontzettend mooi! Ze komen in veel soorten designs en kleuren zodat de stijl die jij zoekt er altijd tussen zit. Net als de handtassen zijn de schoudertassen gemaakt van vegan leather, deze stof is van de hoogste kwaliteit en zijn daardoor perfect voor vrouwen die geen fan zijn van leer maar wel hoge eisen stellen aan hun schoudertas. 

Lees meer
Lees minder
Gratis verzending vanaf €50,- binnen NL
Binnen twee dagen geleverd
De beste service
Klarna achteraf betalen