Gratis verzending vanaf €50,- binnen NL
Binnen twee dagen geleverd
De beste service
Klarna achteraf betalen

Sticks & Stones

Filters

Sticks and Stones Sonora portemonnee Groen

Groen leren portemonnee met vakjes voor briefgeld, pasjes en..
€59,00

Sticks and Stones Sonora portemonnee Cognac

Cognac bruin leren portemonnee met vakjes voor briefgeld, pa..
€59,00

Sticks and Stones 

Leren tassen en portemonnees van echte Hollandse kwaliteit, dat is waar Sticks & Stones voor staat. Sticks and Stones is ontstaan in Amsterdam omdat ze kleur wilden brengen in plaats van het standaard bruin of zwart. Tegenwoordig hebben ze verschillende stijlen voor verschillende gelegenheden. Of je zoekt naar iets elegants of als je niet bang bent om op te vallen, Sticks & Stones is het merk dat je wilt. 

Sticks and Stones tassen

De tassen van Sticks and Stones worden ontworpen in Amsterdam en worden geproduceerd onder goede omstandigheden voor mens en milieu. Natuurlijk is de kwaliteit ook erg belangrijk, je weet zeker dat een tas van Sticks and Stones gemaakt is van het best mogelijke kwaliteit echt leer. Het design is erg variërend van een klein glanzend schoudertasje tot volwaardige robuuste rugtassen.  

Sticks and stones portemonnee

De portemonnees zijn gemaakt van topkwaliteit leer en zien er veelal elegant en netjes uit. Natuurlijk bieden ze genoeg ruimte om je geld en pasjes te bewaren. Natuurlijk is de kwaliteit ontzettend goed zoals je mag verwachten van Sticks and Stones

Lees meer
Lees minder
Gratis verzending vanaf €50,- binnen NL
Binnen twee dagen geleverd
De beste service
Klarna achteraf betalen