Gratis verzending vanaf €50,- binnen NL
Binnen twee dagen geleverd
De beste service
Klarna achteraf betalen

Summer Essentials: Onze Top 8 witte zomerschoenen!

Summer Essentials: Onze Top 8 witte zomerschoenen!

 
Hey hallo daar, lieve en gewaardeerde Square Feet klant! 
 
Nu de zomer echt is aangebroken, vonden wij vandaag een mooi moment om ter inspiratie onze 'best-selling' witte zomerschoentjes met je te delen.
 
Want, ieder seizoen ben je er wel weer naar opzoek toch? Een fijn licht sandaaltje of wit schoentje...Lekker fris, wat je makkelijk kunt combineren met je dagelijkse outfit. Een schoen die lekker zit én waar je je lekker in voelt. Die jouw totale verschijning - ondanks dat de kleding die je draagt misschien al wat ouder is - toch naar een fris en hoog niveau tilt. Hierbij dus onze top 8!
 
BLACKSTONE
 
Bijvoorbeeld een witte sneaker van zacht en soepel  leer (zoals de sneaker hierboven van Blackstone) voor  op bewolkte dagen, of een casual sandaal (Birkies are back!) voor als de temperaturen hun hoogtepunt bereiken. Bij Square Feet hebben we het allebei :) 

BIRKENSTOCK 
 
H 3 2  S N E A K E R S 
De sneakers van H32 zijn nieuw in onze boetiek. Hippe sneakers volgens de laatste trends en ook nog eens van geweldige kwaliteit! De witte variant is heerlijk simplistisch, met fijne details zoals leer en suède afgewisseld en de gestikte patronen. Ben je toch van een beetje kleur? Dan hebben we hetzelfde model ook in zwart/zilver of beige/oranje uitvoering. 

 

BLACKSTONE - halfhoog

De halfhoge sneakers hierboven zijn wederom van Blackstone. Leer gevoerd en mede door de perforaties heerlijk luchtig voor het warmere weer.

 

WODEN 

Het bekende, sportieve model van Woden (onderste foto) komt ook dit seizoen terug in allerlei vrolijke uitvoeringen. En de creme witte variant, scharen wij in dit geval gewoon onder 'de witte sneaker'. Een nieuwe variant van het duurzame, Scandinavische Woden is die met de taupe rubberen zool. Een net iets nettere sneaker die je outfit weer een totaal andere look geeft.

 

ROLLIE 

 

De schoentjes van Rollie kunnen natuurlijk niet in onze top 8 ontbreken! Beide veterschoentjes zijn super licht in gewicht en door het puntige neusje heerlijk elegant. Kleuren: Punch White & Derby Blue White.
Zit er iets voor je tussen? Klik op de afbeeldingen en je wordt doorgestuurd naar onze shop waar je online kunt shoppen. Gratis verzending vanaf 50 euro.

Natuurlijk ben je ook weer meer dan welkom in onze boetiek op de Prinsenstraat.  

Graag tot ziens!
 
Liefs!
 
Marie-Jose

Comments

Be the first to comment...

Leave a comment
* Your email address will not be published
Gratis verzending vanaf €50,- binnen NL
Binnen twee dagen geleverd
De beste service
Klarna achteraf betalen