Gratis verzending vanaf €50,- binnen NL
Binnen twee dagen geleverd
De beste service
Klarna achteraf betalen

Black Friday?! Let's Make That A Green Friday!

  • Posted on
  • 0
Black Friday?! Let's Make That A Green Friday!

Hey lieve Square Feet'er,

 
 
De ene na de andere actie zien we voorbij komen. Maar bij Square Feet hebben we besloten, wij doen niet meer mee!
 
We hebben het natuurlijk over het uit Amerika overgewaaide Black Friday. 

De impact op het milieu is met deze doldwaze week ontzettend groot. Want door al die mooie aanbiedingen, kopen we veel meer spullen dan we eigenlijk nodig hebben. Zonde! Voor zowel winkeliers, als voor jou als consument, áls voor het milieu.

Daarom gingen we op onderzoek uit. Hoe kunnen we alsnog op een positieve manier impact maken? En daar kwam #GREENFRIDAY op ons pad.
Instagram
Facebook
Black Friday is de dag waarop we massaal de winkelstraten en webshops bestormen op zoek naar de beste deals. Kopen om het kopen. Impuls gedreven aankopen dus. Hiermee zet Black Friday aan tot overconsumptie. Dit heeft een enorme impact op onze aarde, zoals uitputting van onze natuurlijke bronnen, vervuiling en oceanen vol plastic. Goed voor het milieu? Absoluut niet. Dat gaan we anders doen!
Bron: treesforall.nl 
 
Square Feet gaat op groen!

Aanstaande vrijdag op Green Friday, laten wij voor iedere bestelling een nieuwe boom planten via de initiatiefnemer van Green Friday, Trees For All. Zo investeren we in een groenere planeet en geven we iets terug aan onze aarde, die ons al zoveel heeft gegeven.

Word je net zo enthousiast als wij van dit initiatief? Je kunt natuurlijk ook zelf een donatie doen. Dat kan al vanaf 10 euro. Er worden voor jouw geld dan al 2 bomen gepland! Doneren kan rechtstreeks via de website van Trees For All: Treesforall.nl/greenfriday

SQUARE FEET  x  GREEN FRIDAY  

Eigenzinnige, eigentijdse, soms eigenwijze maar altijd kwalitatief goede schoenen en accessoires voor een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Wij zijn er voor jou, voor ieder moment. Een casual sneaker, een chique hak, een zomers sandaaltje, een nette loafer of een stoere gevoerde boot. Voor op je werk, voor lekker thuis, voor je dagelijkse dingetjes of voor een avondje op chique.

Voor ieder moment, een passende schoen. Gecreëerd en gedragen vanuit een duurzame gedachte met oog voor onze planeet. Dat is waar we met Square Feet voor staan. 

Duurzaam shoppen? 

Iets kopen om te kopen, of iets kopen omdat er nu eenmaal zo’n mooie korting op zit, geeft voldoening op korte termijn maar doet op lange termijn vaak het tegenovergestelde. Wij stimuleren dan ook om vooral duurzaam te kopen. Koop alleen als je het echt nodig hebt en probeer hetgeen je koopt zo lang mogelijk te gebruiken. En als het dan ook nog eens vanuit een duurzame gedachte geproduceerd is, dan ben je écht goed bezig.

Nieuwe collectie 

Niet alle schoenen die je in deze nieuwsbrief voorbij zag komen zitten momenteel nog in de collectie. Toch op zoek naar iets nieuws of een cadeau? 

Onze webshop wordt op dit moment wekelijks geüpdatet met nieuwe collectie. Al het nieuws clusteren we op deze pagina, zodat je altijd even een kijkje kunt nemen. 
 
Wil je komen passen? Gezellig! Houd dan rekening met onze openingstijden. Dagelijks behalve op zondag van 11:00 tot 17:00 uur. 
Tot snel! 

Comments

Be the first to comment...

Leave a comment
* Your email address will not be published
Gratis verzending vanaf €50,- binnen NL
Binnen twee dagen geleverd
De beste service
Klarna achteraf betalen