Gratis verzending vanaf €50,- binnen NL
Binnen twee dagen geleverd
De beste service
Klarna achteraf betalen

S A L E ! Hoge Kortingen, tot + 60%!

  • Posted on
  • By Marie-José
  • 0
S A L E ! Hoge Kortingen, tot + 60%!

It's that time again... 
 
Uitverkoop! Wat vliegt tijd he... Zo kwam de nieuwe collectie voor ons gevoel vorige maand pas binnen, is het nu alweer tijd voor sale! 

En een groot voordeel voor jou, is dat we nog ruim aanbod in maten en modellen beschikbaar hebben. Dus shop nu jouw pareltje in de sale voor een mooi prijsje! In deze blogpost showen we je de párels onder de pareltjes :) 
 

Woden 

De comfy maar fashionable sneakers van het Deense merk Woden, wij kunnen er geen genoeg van krijgen! Het traditionele, sportieve model zoals de drie soortgelijke hierboven is al meerdere jaren in onze collectie terug te vinden. Steeds in een ander jasje van stoffen, materialen en kleuren.

Afgelopen seizoen hebben we daar een wat chiquere sneaker aan toegevoegd, de wit leren variant met taupe rubberen zool (onderste foto).

Alle Woden schoenen hierboven zijn minimaal 20% (tot 42%) in de sale! Klik op de foto's om direct te shoppen.
 
LAURA VITA
 
Laura Vita heeft ons ook deze zomer weer verrast met een aantal geweldig excentrieke modellen, waaronder de fleurige sandalen hierboven. Met vierkante blokhak prima te dragen voor een hele dag. Combineer ze met een egaal gekleurd of natuurtinten jurkje om je schoenen de aandacht te geven die ze verdienen.

Je shopt deze echt leren sandalen nu met + 20 procent korting.  

 

Zit er iets voor je bij? Klik op de afbeeldingen en je wordt doorgestuurd naar onze shop. Maar check ook vooral onze salespage voor een overzicht van de gehele sale, want er staat genoeg!

Je krijgt je pakketje vanaf 50 euro gratis thuisbezorgd. 

Geniet van je hopelijk fijne zomervakantie en ik zie je graag snel! 
 
Liefs!
 
Marie-Jose

Comments

Be the first to comment...

Leave a comment
* Your email address will not be published
Gratis verzending vanaf €50,- binnen NL
Binnen twee dagen geleverd
De beste service
Klarna achteraf betalen