Gratis verzending vanaf €50,- binnen NL
Binnen twee dagen geleverd
De beste service
Klarna achteraf betalen

Nu Is Het Jouw Tijd Om Je Lichtje Te Laten Schijnen ❤️

  • Posted on
  • 0
Nu Is Het Jouw Tijd Om Je Lichtje Te Laten Schijnen ❤️

 

Lieve klanten, 
 

In deze decemberblog, héél veel cadeau inspiratie.

Van Square Feet, voor jou. Leuk om te krijgen maar nóg leuker om te geven. 


Nu 10 euro extra feestmaand korting bij iedere bestelling boven de 50 euro. Gebruik code FEESTMAAND om 10,- korting te krijgen. 


UNDER 50,-
 
GIFTS
LET'S GET COMFORTABLE & COSY
 


 


 


 
PARTY

SQUARE FEET   

Eigenzinnige, eigentijdse, soms eigenwijze maar altijd kwalitatief goede schoenen en accessoires voor een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Wij zijn er voor jou, voor ieder moment. Een casual sneaker, een chique hak, een zomers sandaaltje, een nette loafer of een stoere gevoerde boot. Voor op je werk, voor lekker thuis, voor je dagelijkse dingetjes of voor een avondje op chique.

Voor ieder moment, een passende schoen. Gecreëerd en gedragen vanuit een duurzame gedachte met oog voor onze planeet. Voor de perfecte schoen en de mooiste cadeaus. Zit er iets voor je bij? Klik op de foto op direct te shoppen. 
A Christmas to remember!  

Laten we van deze kerst een onvergetelijk moment maken, ondanks alles. Verwen jezelf en je geliefde extra. Een extra keer 'ik hou van jou' of een extra keertje op de koffie. Echte aandacht is helemaal in deze tijd zo belangrijk. En wil je dat met een mooi cadeau zeggen, dan mag dat natuurlijk ook. 
 
Wil je komen passen? Gezellig! Houd dan rekening met onze openingstijden. Dagelijks behalve op zondag van 11:00 tot 17:00 uur. 
Liefs en graag tot ziens,
 
Marie-José

Comments

Be the first to comment...

Leave a comment
* Your email address will not be published
Gratis verzending vanaf €50,- binnen NL
Binnen twee dagen geleverd
De beste service
Klarna achteraf betalen