Gratis verzending vanaf €50,- binnen NL
Binnen twee dagen geleverd
De beste service
Klarna achteraf betalen

Valentino tassen

Valentino tassen

De tassen van Valentino zijn al sinds de jaren 70 een begrip in de modewereld. Mario Valentino, de oprichter, is aan het einde van de jaren 60 begonnen met het ontwerpen en maken van lederwaren zoals tassen. Deze ontwerpen werden al snel gedragen door beroemdheden zoals Ava Gardner en Jackie Kennedy. Dit succes is te verklaren door het scherpe oog dat Mario had voor kwalitatief hoogwaardig leer. Zelfs tot de dag van vandaag worden de tassen van Valentino grotendeels met de hand gemaakt en wordt iedere steek gecontroleerd om topkwaliteit te garanderen.  

Tegenwoordig zijn de tassen van Valentino niet meer exclusief gemaakt van leer. Ook hoogwaardig vegan leer en nylon worden gemaakt om de tassen te maken.  Zo kan Valentino mooie tassen maken wat jouw voorkeursmateriaal ook is. 

Valentino schoudertas

Valentino blinkt  uit in de prachtig ontworpen producten, de schoudertassen zijn hier dan ook geen uitzondering op.  Zoals je van een schoudertas mag verwachten zijn ze makkelijk om de schouder te hangen. Omdat iedereen een eigen smaak heeft hebben wij ze ook in verschillende maten en kleuren. Of je een kleine elegante schoudertas zoekt of toch liever een wat grotere, wij hebben ze in het assortiment. Ook met de kleur zit je goed, of je op zoek bent naar een klassieke zwarte kleur of liever gaat voor een fel gele kleur, bij ons hebben wij de Valentino tas die past bij jou.

Lees meer
Lees minder
Gratis verzending vanaf €50,- binnen NL
Binnen twee dagen geleverd
De beste service
Klarna achteraf betalen