Gratis verzending vanaf €50,- binnen NL
Binnen twee dagen geleverd
De beste service
Klarna achteraf betalen

Espadrilles

Espadrilles dames

Espadrilles zijn de perfecte schoenen of sandalen voor de zomer. Espadrilles kenmerken zich door de zool die van oudsher gemaakt is van ‘esparto’, een Afrikaanse grassoort waar touw wordt van gesponnen. Doordat de rest van de schoen “luchtig” is ontworpen zijn dit de perfecte schoenen voor wanneer de temperatuur buiten oploopt. Het mooiste van espadrilles is dat ze erg rustig ogen en toch erg kenmerkend zijn. De rustige uitstraling komt ongetwijfeld doordat deze schoenen oorspronkelijk uit de mediterrane omgeving komen, de plek die bekend staat om rust en ontspannen. Wij werken uitsluitend met de beste kwaliteit merken voor onze espadrilles zoals Unisa en Macarena

Espadrilles plateau

Ondanks dat espadrilles van origine gemaakt waren van touw zijn ze tegenwoordig ook te koop met een plateau. Want zeg nou zelf, elk schoeisel wordt toch beter met een plateau? Bij dit model is de zool veelal gemaakt van rubber, hierdoor is deze sterk en loopt het erg goed. Om de karakteristieke espadrilles look te krijgen, wordt aan de buitenkant het gevlochten touw aangebracht. Zo krijg je en de hoogte van een plateau en de looks van espadrilles. 

Espadrilles zwart

Als je denkt aan zon, zee en strand denk je misschien wel aan espadrilles maar wat minder snel aan de kleur zwart. Toch is zwart een van de meest populaire kleuren voor espadrilles. Ondanks dat je dat niet zo snel zou zeggen is het wel logisch aangezien zwart sowieso de meest populaire kleur is voor schoenen! 

Lees meer
Lees minder
Gratis verzending vanaf €50,- binnen NL
Binnen twee dagen geleverd
De beste service
Klarna achteraf betalen