Gratis verzending vanaf €50,- binnen NL
Binnen twee dagen geleverd
De beste service
Klarna achteraf betalen

Keen

Filters

Keen Uneek Open Sneakers beige

De meest innovatieve outdoor sneaker sandaal. Hetzelfde vrij..
€120,00

Keen Uneek dames sandalen beige

Beige wandel sandalen van het merk Keen met een unieke const..
€115,00

Keen Uneek dames sandalen groen

Olijfgroen wandel sandalen van het merk Keen met een unieke ..
€115,00

Keen Uneek sandalen Year of the Dragon

Zwart met groen sandalen van het outdoor merk Keen met een u..
€115,00

Keen Uneek sandalen beige canvas

Beige canvas sandalen van het merk Keen met een unieke const..
€115,00

Keen Uneek sandalen zwart

Zwarte sandalen van het outdoor merk Keen met een unieke con..
€115,00

Originele Keen sandalen

Wat uiteindelijk bekend werd als de Newport Sandal, werd in 1999 uitgevonden door Martin Keen in Jamestown in Amerika. Sindsdien is Keen niet gestopt met het ontwikkelen van unieke sandalen met als doel zo veel mogelijk comfort voor de voet te creeëren in combinatie met bescherming voor op een ruigere ondergrond. Echter zijn de sandalen, met hun bijzondere constructie van knooppunten om de voet die zorgen voor een individuele pasvorm, ook perfect voor in de stad en ook nog eens stijlvol onder een jurkje of spijkerbroek!

Comfort

Omdat Keen als merk is begonnen met het maken van schoenen voor buiten- en wateractiviteiten, zijn ze nu experts op het gebied van comfort. Zo maakt Keen gebruik van PU-tussenzolen die zorgen voor demping en de voetbedden zijn anatomisch gevormd. Zoals Keen het zelf stelt: "We zijn geen voetdoktoren, maar we zijn zelfverklaarde voetnerds. Onze voeten zijn tenslotte ons fundament. Ze helpen ons door het bos te wandelen, op rotsen te klimmen en rechtop te staan met onze handen vrij voor het geven van high fives en klinkende glazen."

Een duurzaam merk

Ten slotte kan een merk dat creeërt voor de echte buitenmens niet anders dan zich ook inzetten voor duurzame initiatieven. Zo werkt Keen, vanuit hun langetermijnprogramma genaamd Hybrid Care, samen met organisaties wiens visie ze delen zoals Leave No Trace en The Conservation Alliance. Keen heeft bijvoorbeeld via zijn non-profitpartnerschappen beschermend schoeisel geleverd aan mensen in nood.

Lees meer
Lees minder
Gratis verzending vanaf €50,- binnen NL
Binnen twee dagen geleverd
De beste service
Klarna achteraf betalen